frammenti er min lille kreative legeplads, hvor jeg kan give et lille indblik i min kreative verden.

frammenti er et lille ordspil på italiensk. Det kan både læses som et ord, som betyder brudstykker eller deles op i to ord “fra menti“, som betyder “mellem sind“.
Brudstykker, fordi jeg tror på at vi bliver inspireret, præget og formet af små brudstykker af liv fra verdenen omkring og inde i os. Farver, former, lyde, dufte, en bevægelse, et smil, et glimt i øjet, men lige så meget af stemninger og fornemmelser.
Mellem sind, fordi jeg i samme grad tror på, at inspiration og kreativitet vokser til noget endnu smukkere i mødet med andre.

Jeg er Ilaria Mastrogiovanni. Jeg er Italiener, men er opvokset i Schweiz, hvor jeg blev uddannet og har arbejdet som lærer i kreative fag, håndværk og design. Siden 2004 har jeg boet i Danmark, hvor jeg har fået lov til at skabe og være kreativ med børn i alderen 9 til 14.
Jeg elsker selv at tegne, male, skabe, sy, m.m., men brænder allermest for at animere andre -især børn og unge – til at være kreativ og skabende.

Med frammenti vil jeg skabe en platform, hvor jeg kan præsentere mit kreative virken og hvor der snart – lidt ad gangen – vil blive præsenteret for kurser, workshops og events

– vel mødt!

frammenti_logo

www.frammenti.dk
ilaria@frammenti.dk

homepage: Anders Tornøe

“The moment you doubt whether you can fly, you cease for ever to be able to do it.”
― J.M. Barrie, Peter Pan